martes, 23 de septiembre de 2014

La familia Quetglas apoya al Centro de Recuperación de Fauna Silvestre del GOB

http://www.gobmenorca.com/la-familia-quetglas-dona-suport-al-centre-de-recuperacio

L'artista Matías Quetglas, el seu fill Juan Quetglas, expert en ratapinyades, i la seva família ajuden a alliberar un flamenc a la Reserva de La Concepció, en suport a la feina que fa el Centre de Recuperació de Fauna Silvestre del GOB.
El flamenc alliberat va arribar a una platja amb signes d'esgotament. Després d'uns dies de cures al Centre de Recuperació, l'animal es va restablir adequadament per ser alliberat. Els flamencs són ocells que habiten a zones humides. No crien a Menorca, però és habitual observar-los en època de migració i a l'hivern. Enguany s'han donat dos casos de flamencs recollits a platges, defallits segurament després del llarg viatge a l'illa des del continent.
Com venim repetint, en aquests moments el Centre de Recuperació té dificultats de finançament per realitzar la seva feina, i demanam a la gent que ens ajudi mitjançant la campanya d'apadrinaments. Les aportacions d'aquesta campanya són molt importants per a poder seguir intentant salvar animals amb necessitats d'assistència. Recordem que l'any passat van passar per aquest hospital 800 animals.
Fins a finals de setembre el Centre de Recuperació està obert al públic, com un complement a la visita a les Pedreres de s'Hostal de Líthica. Obrim de 17:30 fins a la posta de sol. Visitar-nos és la millor manera d'entendre la feina que s'hi fa, i també una oportunitat de veure de prop una representació de la fauna menorquina.



¡¡Apadrina tú también!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario